atak
KİŞİSEL ALANIM MAKSAT MUHABBET: Pamuktan Prenses mi olur. Prenses dediğin taş gibi olur. BUNLARI DİNLİYORUM: Alternative music, Etnik müzikler
| Konu: CHICKEN A LA CARTE Salı Mayıs 19, 2009 7:04 am | |
| Herkese kucak dolusu sevgilerle mutlu günler arkadaşlar Hayatta ne çok güzelliğe sahip olduğumuzu unutmamak için, bu filmi lütfen izleyin sonuna kadar… Yaşamın ve yaratanın bizlere neler bahşettiğini görmek adına, muhteşem bir örnek anlatım… Çok şükür sağlığımız yerinde… sevdiklerimiz yanımızda…istediklerimizi olabilen bir çok ölçüde karşılayabiliyoruz… ve dünyadaki milyarlarca insandan çok daha fazla şanslı ve daha fazlaca imkanlara sahibiz… Lütfen bunu bilip, böyle düşünelim ve gereksiz yere yaptığımız tüm harcamaları (Maddi; para, yemek, israf – Manevi; gereksiz sıkıntılar, üzüntüler, huzursuzluklar vs.) tekrar gözden geçirip yaşam içerisinde nerede olduğumuza tekrar bakalım!… Herkese sevgi dolu, tüm sevdikleriyle dolu, huzurlu, sağlıklı, bolluk, bereket, mutluluk ve en önemlisi paylaşım dolu günler diliyorum… Sevgilerle … Bu göreceğiniz en kısa , ama en manalı bir film… lütfen sonuna kadar izleyin… http://www.cultureunplugged.com/play/1081/Chicken-a-la-Carte Hayatı ıskalamayalım, önce en yakınlarımızdan ihtiyaç sahiplerini bularak başlayalım, buzdolabımızı açalım, gardrobumuzu toplayalım, kitaplığımıza bakalım ayda bir 3 ayda bir, yaptıklarımıza inanamayacağız... Şımarmayalım, elimizdekilerin değerini her an, her zaman bilelim…. ve şükretmeyi unutmayalım…. | |
|