KİŞİSEL ALANIM MAKSAT MUHABBET: ...........Karbon madde temelli erkek kalıbı bedenindeki vücut ülkesinde ruhu ve nefsi; İnsan-ı Kamil (Adam Kadmon, Cheun-jen, Purusha) ile Hayvan-İnsan arasında iç savaş halinde bir insan. BUNLARI DİNLİYORUM: Klasik Gitar; Andres Segovia, David Russell, Miloš Karadaglić, Kaori Muraji, Xuefei Yang ......
Konu: VİDEO ŞİİR - ANLADIM - CAN YÜCEL Salı Ağus. 10, 2010 11:50 am
Yaşayınca Anladım - Can Yücel
Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığınıkendimi bulduğumda anladım. . . Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat okuyarakdinleyerek değil.. . . . Bildiklerini bana neden anlatmadığını anladım.. Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış . . . . Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım.. Neden hiç ağlamadığını anladım.. Ağlayanı güldürebilmekağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş . . . Gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım.. Bir insanı herhangi biri kırabilirama bir tek en çok sevdiği acıtabilirmiş . . Çok acıttığında anladım.. Fakathak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını . . . Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğinde anladım.. Yalan söylememek değil gerçeği gizlememekmiş marifet . . . . . Yüreğini elime koyduğunda anladım.. ''Sana ihtiyacım var gel ! '' diyebilmekmiş güçlü olmak . . . . . . Sana ''git'' dediğimde anladım.. Biri sana ''git'' dediğinde ''kalmak istiyorum'' diyebilmekmiş sevmek . . . Git dediklerinde gittiğimde anladım.. Sana sevgim şımarık bir çocukmuşher düştüğünde zırıl zırıl ağlayan . . Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım.. Özür dilemek değil ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman olmak. Gerçekten pişman olduğumda anladım.. Ve gurur kaybedenlerinacizlerin maskesiymiş Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış . . . . . . . . Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım.. Ölürcesine isteyen beklemez sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi . Beni af etmeni ölürcesine istediğimde anladım.. Sevgi emekmiş Emek ise vazgeçmeyecek kadar ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...